Merkki Kengät Outlet Mall,Naiset Kenkä Online
 
Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Toimitus ja palautukset
toimitus
Olen tilaukset päivä, seuraavana päivänä toimitus järjestelmää, ovat vaatineet, että tappio 1-3 vuorokaudeksi, jotta siirron yksittäisen tuotteen

Palautusoikeus
Olemme sitoutuneet olisit täydellisen tyytyväinen. Sinun täytyy hyväksyä valuuttakurssipolitiikan asetettu 5 päivää rentoutua ennen paluuta meidän astetta, sinun täytyy ottaa yhteyttä meihin, kun toimitusosoite palauttaa kohteen. Palauta kaikki tagit kaikessa meille, kuluneet, pesty tai olisi korvattava alkuperäisillä paikoillaan. Olemme jälleen /, kuten oikea jalkineet, et voi mennä nimetä hankkeen. Joten, jos haluat alustaa ja siirtää hanketta, jotta.

Näytä kaikki tilatut tuotteet täällä. Olemme kiinnostuneita hyviä, package.So käännytään oikealle takaisin oikea kohde sinulle Ominaisuudet: Kaikki reklamaatiotuotteet joutuvat maksamaan 5% vero. Toimituskulut ei palauteta.

Paluu tai vaihto maksu pakkauksia ja kuljetusta, on vastuussa postikulut

poistaa
Tänään, te ja mielesi, voit aina lähettää meille poistetun paketin muutos, ja soveltaa rangaistus on enintään 25%. Useimmat tilaukset 1-2 päivän sisällä, jos tilaus on lähetetty, joten peruutus vaatimus on hylättävä.

Paluu / vaihto
Jos sinulla on tuote, sinulla on 3 päivää aikaa yhteyttä tai pyyntöön olisi evätä ongelma uudelleen. Tarjoamme palautusta tai vaihtaminen seuraavista kolmesta:

Minulla oli joitakin virheitä (esim väärä koko, väärä väri tai väärä tyyli) tai tuotteen laatuongelmien (ei vaikuta inhimillisiin tekijöihin), jos et palaa asetetulle saimme rahat lähetetään voi lähettää meille takaisin. On ongelmia tuotteiden, meidän laadunvalvonta osasto siellä, toimitetaan, ja jos emme ole tyytyväisiä tuotteisiimme (hyvässä kunnossa) lähettää uuden kohteen tai palautusta, palaan. On tärkeää painoa lähetyksen .costo. Sinulla on ongelmia tuotteen (väärä koko, väärä väri tai väärä tyyli) Jos haluat vaihtaa. Sinun täytyy maksaa kaikki taloudelliset laiva.

Takaisin