Merkki Kengät Outlet Mall,Naiset Kenkä Online
 
Etusivu >  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Hän kirjoittaa hyvin tärkeää "tavata vierailijoita / yksityisyys" meille. Me suojella online-turvallisuus.

tiedot
Me tarvitsemme, kun sivustoa käytetään, voidaan kerätä ja totesi, että tämä on erittäin tärkeää. Tämä sisältää sähköposti, nimi, yrityksen nimi, osoite, postinumero, kaupunki, maa, puhelinnumero ja salasana. Keräämme tietoa eri tavoin. Ensinnäkin, sinun täytyy luoda evästeen kävijän tietokoneelle ilman keräävät henkilötietoja. Henkilökohtaiset tunnistetiedot sisältää arkaluonteisia tietoja, kuten luottokorttinumeroita ja pankkitietoja. Tämä tieto on seuraavanlainen.

2. Tietojen käyttö
Olemme välttää tarpeettomia tietoja useammin kuin kerran, se on helpompi auttaa kaupunkiin. Tiedot voit löytää tuotteita ja palveluita nopeasti. Luo tärkein sisältö verkkosivuilla. Varoittaa uusien tuotteiden ja palveluiden antamaan tietoja.

Kun rekisteröinti, myynti, kuponki, saat uutiskirjeen, joka sisältää tietoja erikoistarjouksia. Tämän linkin kautta, voit rekisteröityä sähköpostin tai henkilökohtaiset asetukset.

Tilaa ja tilata

Prosessissa koko nimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sinun täytyy syöttää luottokortin numeron. Voit myös kysyä maan lakien ja määräysten mukaisesti. Henkilökohtaiset tiedot näistä tyypeistä, laskutus, tilausten ja asiakkaiden viestintää komento sovelletaan sivustollemme, ja sisäisiin markkinointitarkoituksiin. Jos ongelma ilmenee, kun tilauksesi käsittelyä, voit käyttää tietoja annetaan yhteyttä.

E-mail:

Tämä seuraa tilaus muistutukset ilmaiseksi mainontaa, minua, kun saat uuden merkin ja tyyliin uuden tuotteen, joka on iso alennus, joka on rekisteröity uutiskirjeemme että ilmoittaa. Se on täysin vapaaehtoista osallistua kilpailuun. On mahdollista luovuttaa tietoja valita liittymään.

3. Yksityisyys ja turvallisuus

Yhtiö ei myy henkilökohtaisia ​​tietoja tavanomaisen liiketoiminnan prosessien yritykset (tai kauppa tai vuokraa). Emme vain käytä uusinta salaustekniikkaa työtä kaikille työntekijöille, työntekijän tulee allekirjoittaa vapaa pääsy estäisi muiden henkilöiden ja organisaatioiden salassapitosopimus.

Tai kertoa, mitä ostaja?

Asiakkaat, jotka lähettävät sähköpostiviestejä. Voit tehdä tämän kaupankäynnin sähköposti, kuitti laskun sisältää kaupan edistämisen viikossa.

Jos haluat peruuttaa rekisteröinnin?
Kun olet yhdistänyt, tilauksia tai henkilökohtaisen menetyksen kautta sähköpostitiedote kanssa

Takaisin